Om Kathrine

Hvem er Kathrine?

Jeg hjælper mindre virksomheder med de kontoropgaver der alt for let kommer til at tage tid fra kerneydelserne. Derudover laver og opsætter jeg hjemmesider for de samme virksomheder, privatpersoner og foreninger, og hjælper med opdatering og vedligehold.Jeg er uddannet Datamatiker AK ved Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg og Professionsbachelor som Pædagog ved Slagelseseminariet, to vidt forskellige uddannelser der giver en unik tilgang til problem- og opgaveløsning. Derudover har jeg erfaring med kontorassistance, IT-support, og computerreparation.


Det kan jeg

Sprog
Dansk Tale, skrive, læse og forstå på modersmålsniveau
Engelsk Tale, skrive, læse og forstå på højt, avanceret niveau
Norsk Tale på grundlæggende niveau, læse og forstå på højt niveau
Svensk Læse og forstå på højt niveau
Tysk Tale, læse og forstå på grundlæggende niveau
IT
Office-pakken Superbruger
Social Media Facebook, Twitter, Instagram, YouTube m.m.
CMS Wordpress, Joomla! og SharePoint
Struktur & Style HTML5 og CSS3
Programmering & Scripting C#, Java, JavaScript og PHP
Regnskab
Online Billy, e-conomic og Dinero

Erhvervserfaring

IT-ansvarlig, Master Data Specialist og Kontorassistent
Klargøring og vedligehold af IT-udstyr og software. IT-support og vejledning af medarbejdere. Oprettelse og vedligehold af stamdata. Indhentning og opstilling af data. Indhentning af oplysninger om og priser på varer. Diverse ad hoc kontoropgaver.
Webudvikler og Kontorasssisten
Opdatering af hjemmeside. Udvikling af manual til opdatering og vedlighold af hjemmeside. IT-support og vejledning af medarbejdere. Kontakt til hjemmesideadministrator. Administration af kunder. Varebestilling. Ren- og udskrivning af dokumenter.
IT-Tekniker
Fejlsøgning og -udbedring af både software og hardware. Opsætning og klargøring af computere. Geninstallation og opdatering/opgradering af styresystemer og programmer. Generel systemanalyse og reparation af bærebare og stationære computere.
Innovativ Globaliserings Agent, Erhvervsakademi Sydvest, Esbjerg
Introduktion til LEAN og markedsføringsteknikker. Interkulturel forståelse og kommunikation. Budgettering. Projektstyring og -forståelse.
Datamatiker AK, 3.-5. semester
Praktik:
IT-medarbejder, Udviklingssektionen, Hjemmeværnsskolen, Nymindegab
Digitalisering af spørgeskemaer og evalueringsproces. Konvertering og optimering af database fra MS Access til SQL. Generel IT-support.
Datamatiker AK, 1.-3. semester
Støttepædagog
Støtte for tre elever på 4. og 6. klassetrin i undervisnings- og sociale sammenhænge. Konflikthåndtering. Problemløsning. Motivering. Lejrskole. Hjælpe-lærer i matematik, religion og hjemkundskab. Kontaktperson mellem skole og døgninstitution.
Pædagog
Barselsvikar i vuggestuegruppen. Planlægning og udførsel af projekter med børnene. Observation og evaluering af motorisk og sproglig udvikling. Udarbejdelse af pædagogiske planer. Forældrekontakt. Dokumentation af hverdagen. Praktisk omsorg og samvær med børnene.
Omsorgsmedhjælper
1:1-hjælper for yngre bruger med demens. Dag-, aften- og nattevager. Aktivering og støtte i forbindelse med aktiviteter. Budgetering af privatøkonomi. Hjælp til indkøb.
Sælger
Ordrebehandling efter homeparties og polterabender. Sober og underholdende præsentation af varesortimentet. Kundekontakt angående arrangement af homeparty eller polterabend. Ordreopfølgning.
Professionsbachelor som Pædagog, 4.-7. semester
2003: Praktikant, Sankt Georggårdens Børnehaven, Nykøbing Sj.
Professionsbachelor som Pædagog, 1.-3. semester
2001-2002: Praktikant, Nordlys Integrerede Institution, København S.
2001: Praktikant, Strandparkcentret Dagshjem og -center, København S.
Butiksassistent
Kassebetjening. Kasseoptælling. Vareopsætning. Tømning af flaskeautomat.
Billetsælger
Salg af billetter fra billethus i Nyhavn og på Gl. Strand. Kasseoptælling. Booking af både til private arrangementer. Bådshjælper på private sejladser. Hjælp med planlægningen af daglige sejladser. Arrangere mad til guider og bådfører ved overarbejde. Rengøring af billethus.
Servetrice, Køkkenhjælp og Kioskmedarbejder
Servering i restaurant. Betjening af bar. Betjening af kiosk. Opvask. Klargøring af grøntsager. Kaffe- og thebrygning.

© 2016 vakat.dk